+36-30-7566-188 csobaneva@gmail.com

Teljes élmény és elegancia

Legyen különleges esküvőd, ami az első pillanattól az utolsóig elegáns, és teljes élményt ad a hagyományos “lecsúszás” nélkül.

A Wedding Brunch az esketési party kiegészülve egy ízletes falatokat kínáló fogadással, élő zenével, és akár tánccal.

23:00 óráig minden belefér, ami a tökéletes élményhez kell!

 

Wedding Brunch Menete

Ahány esküvő, annyi féle elképzelés, íme egy lehetséges menetrend a sok jó megoldás közül:

 

Vendégvárás

Koradélutántól fogadjuk a vendégeket. Aprósütemény, könnyű italok, frissítők kerülnek felszolgálásra. A menyasszony készülődik a szobájában a koszorúslányok gyűrűjében. A ceremóniamester segítségével készülődünk az esküvői szertartásra.

Eküvői szertartás

14:00 – 15:00 között esketés, amelyre jellemzően szépen feldekorált helyszínen, lehetőleg szabadtéren kerül sor. Az Ökumenikus Egyház szertartásában akár az anyakönyvvezető által vezetett polgári szertartás is helyet kaphat. A szertartás meghitt, bensőséges.

Gratuláció, fogadás

A szertartást követően a vendégek koccintanak az ifjú párral, elkészülnek a csoportképek, majd kötetlen fogadás veszi kezdetét. Állófogadás és ültetett felszolgált étkezés is lehetséges. A fogadás végén elhangoznak az esküvői beszédek.

Zene, torta, csokor

A vacsora alatti szalonzenét hangulatos tánczene váltja fel, az ifjú pár nyitótáncát követően lehet csatlakozni a táncba. Az esküvői tortát hangulatos ceremónia vezeti fel, amelyből a vendégek a nászajándék átadása után kapnak. Újra tánc, a csokor eldobásával pedig véget ér az ünneplés.

+36-30-7566-188

Hívásotokat Csobán Éva, a magyar esküvői szakma díjának háromszoros győztese várja, aki válaszol minden kérdésetekre!

csobaneva@gmail.com

Írjátok meg Évának a tervezett időpontotokat és az elképzeléseteket.